Strik til de mindste

Vi elsker alt i strik. Det er lækkert, det er blødt, det er varmt, det er praktisk – og det er noget, vi selv kan kreere. En af de ting, der er mest tillokkende at strikke, er tøj til børn og babyer. Fordi børn er små, er tøjet det også, og derfor går selve strikkeprocessen hurtigere – det kan vi li! Og så er der ikke noget sødere end at sidde med en helt lille sweater eller et par miniature sokker i hånden og forstille sig sønnen, barnebarnet, niecen eller lillesøsteren have det på.

Strik er godt! Også selvom du ikke selv kan lave det, så kan det altid købes. Her kommer inspiration til godt strik, du kan købe eller lave til de mindste.

Varm sweater, huer og sokker

Det er jo egentlig kun fantasien, der sætter grænser, når du skal overveje, hvad du kan anskaffe i strik. Men nogle af de helt gode genstande at have, især når det bliver koldt, er uldne strømpebukser, sweatere, sokker og huer. Kig for eksempel på de lækre Mikk-line huer. Hos Mikk-line kan du både få elefanthuer, almindelige huer, hatte med skygge og mere i forskellige afskygninger. Elefanthuer er gode til især de mindste, da de varmer rundt om hele hovedet og ikke så nemt hverken falder eller bliver revet af, hvis det går vildt for sig på legepladsen. Med Mikk-line huer er der ikke sparet på kvaliteten, og en stor del af produkterne er lavet af lækker uld, som holder hovedet varmt i de kolde måneder.

Uld er godt

Uld er et af de materialer, som holder hele året rundt. Det fås i mange forskellige afskygninger og tykkelser, og noget af det bedste er, at det er et naturmateriale. Kig efter naturuld uden skadelige tilsætningsstoffer, fordi så ved du, at du har et materiale, som er bæredygtigt og sundt for dig.