Står du og mangler tøj til dine børn, så er mini a ture perfekt til dine børn!

Mini A Ture er et dansk børnetøjsmærke, der har skabt bølger på den internationale scene siden lanceringen i 2001. Mærket er kendt for sit unikke design, materialer af høj kvalitet og smarte look. Hvis du er på udkig efter anorakker eller flyverjakker til din mini mig, er Mini A Ture for dig. Tro os, dit barn vil være den sejeste dreng i kvarteret i et af deres designs.

Mini a ture er somsagt et dansk mærke, der designer overtøj af høj kvalitet til børn. Virksomheden er baseret på filosofien om, at børnetøj skal være bygget til at holde i flere sæsoner. Alt deres tøj er derfor fremstillet med en meget høj slidstyrke, som er testet både efter anerkendte metoder og på rigtige børn over mini a ture’s engagement i sikkerhed er også tydeligt i deres design med aftagelige hætter og ingen løse ledninger. Desuden er alt deres overtøj udstyret med virksomhedens karakteristiske stjerneplaster i refleks. Mærket  er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed, hvilket gør det til et godt valg for forældre der ønsker at investere i tøj, der holder længe.

Mini a ture tilbyder mange forskellige frakker og jakker!

Mini a ture tilbyder flere frakker og jakker med ægte pelshætter. Pelsen er fra finske vaskebjørne, som er en invasiv art. For at regulere bestanden og sikre, at arterne lever i harmoni med hinanden, skydes et antal vaskebjørne hvert år. Dyrene bliver ikke skudt med det formål at blive pels, men snarere som et biprodukt af befolkningskontrollen. Dyrene bliver skudt i deres naturlige levested, og al pels i kollektionerne kan spores. De har forpligtet sig til at tilbyde bæredygtigt tøj af høj kvalitet til børn og samtidig være bevidst om den indvirkning, som deres produkter har på miljøet.

Mini a ture – børnetøj i kvalitet

Mini a ture tilbyder smart og bæredygtigt overtøj af høj kvalitet. Alt mini a tures tekniske overtøj indeholder en coating på indersiden, der gør materialet vand- og vindtæt og samtidig åndebart. De bruger ikke perfluorerende stoffer i deres stoffer. Overfladen på mini a ture-stofferne har fået en unik varmebehandling, så de er smudsafvisende og ikke let absorberer snavs. De er det perfekte valg for børn, der har brug for tøj, der kan følge med deres aktive livsstil.