Små grønne valg i hverdagen

Den travle hverdag får os sommetider til at træffe den første og bedste løsning, men nogle gange kan man overveje at tage de små grønne i hverdagen, for at få lidt mere bæredygtighed ind på en nem måde der ikke kræver den store omlægning af vaner.

En ny form for læsestof

Mange nyder at læse i deres fritid hvad end om der er tale om nyheder, en god bog eller anden form for oplysende materiale er der mange slags. Når det handler om nyheder kan det være du abonnerer på en fysisk avis, hvor et lille grønt valg vil være at afmelde den og i stedet rykke over til en netavis. Det fleste fysiske aviser findes også som netavis, så du kan derfor nemt fortsætte med den avis du er glad for. Når det kommer til køb af nye bøger, kan man enten tage en tur på biblioteket og låne den gode bog i steder for a købe en ny. En anden løsning kan være at kigge i genbrugsforretninger og se om der kunne være en bog der som falder i ens smag.

Ryd ud og sælg videre

Genbrug er virkelig en god måde at give materialistiske ting nyt liv. Så du kan både vælge selv at købe genbrugsting, hvad end det er nyt inventar eller tøj du er på udkig efter. Der findes så mange fede genbrugsbutikker og loppemarkeder rundt omkring i Danmark som har stort udvalg af fede moderne ting. En anden ide kan være, at rigtig mange af os har rigtig mange ting, som bare står opbevaret og fylder i huset. Man kunne tage en søndag og få ryddet godt ud i sine ting. Derefter kan man enten sælge ens ting videre online på den blå avis, trendsales eller andre sider, eller man kan tage på loppemarkeder så tingene får nyt liv.