Skab det ideelle børneværelse til dit barn

I render måske rundt som en hovedløs høne, med trætte øjne og overskud der for længst er brugt op efter 3 timers søvn den sidste uge, og det sidste I nogensinde kunne tænke jer at bruge jeres energi på lige nu – er at få styr på børneværelset. Eller måske har I fået nok søvn, jeres hjem ligner ikke en krigszone, og I er ved godt mod, men I vil hellere bruge jeres energi andre steder end på at færdiggøre børneværelset. For hvad kræver det? Hvad skal I bruge? Og hvordan skal det nogensinde gå op i en højere enhed?

Legetøj, bleer, bad og vask

Tag et kig rundt på værelset og det I allerede har. Der står måske en seng, et puslebord og en tom reol. Så er det eneste, I behøver at bekymre jer om, alle småtingene. Men legetøj købes i butikken i modsatte ende af byen end butikken, der sælger bleer. Og bodystockings… Hvor køber man dem henne? Pludselig bliver det et heldags- eller flerdagesprojekt, og I ser ingen anden udvej end at udskyde børneværelset endnu en gang. Men måske findes en mere overskuelig løsning.

En byg-selv kasse med alt til børneværelset

Et bud på en overskuelig løsning kunne være en byg-selv kasse med bleer, tøj, legetøj og pleje samlet ét sted. Sammensæt selv jeres babykasse online med alt efter jeres ønsker og behov for at skabe et trygt børneværelse. Her har I mulighed for at sidde hjemmefra i rolige omgivelser og beslutte jer for, hvad I mangler for at skabe et ideelt børneværelse til lige præcis jeres barn. Der er både kategorier inden for leg & aktivering, bad & vask, tøj, pleje og outlet. På den måde bliver det overskueligt, nemt og effektivt at færdiggøre værelsesprojektet der måske har stået på lidt for længe.