Nyt tøj til børn hen mod de koldere måneder

Temperaturen holder sig stadig over de 10 grader og et flot efterår, som ikke har tvunget os i de tykkeste vinterjakker endnu, er over os. Det er altid godt at være på forkant, og det kan være at dine børn mangler noget mere tøj til de koldere måneder, da de måske er vokset ud af det siden sidste år.

Tøj

Der findes jo utroligt mange mærker og butikker til enhver smag, men dertil er det også meget forskelligt om man bedst kan lide at shoppe fysisk eller online. Til de kolde dage i vuggestuen, børnehaven eller skolen er det vigtigt at have nogle forskellige langærmede trøjer, så børnene ikke fryser og specielt nu, hvor der mange steder sparres lidt ekstra på varmen. Du kan shop børnetøj her, hvor du finder et stort udvalg af al slags børnetøj.

Overtøj

Selvom vejret bliver koldere, betyder det bestemt ikke at børns leg rykker udelukkende indenfor, og derfor er det vigtigt at finde noget overtøj, der både holder på barnets varme, men samtidig også holder barnet tørt. Om barnet er til en flyverdragt eller separat termobukser og jakke, findes der mange forskellige.

Hjemmesko

Udover børnetøj, så kalder sparing på varme og koldere tider også på tiden for hjemmesko. Det plejer at hedde sig, at hvis man fryder fødderne, så spreder kulden sig hurtigt til resten af kroppen, og derfor er det vigtigt at finde nogle hjemmesko der holder ordentligt på varmen.

Tips til vask

Det nemme ved børnetøj er at størstedelen af det kan vaskes på 60 grader, og dette er også ofte nødvendigt for at tøjet bliver helt rent. Nogle gange står der 40 grader på, hvis der er tale om særlige materialer. Brug et mildt vaskemiddel og skyllemiddel gerne uden parfume, hvilket skulle være nok til at fjerne snavs, madpletter og andet beskidt på dit barns tøj.