Gør hverdagen nemmere med stickers

Hvis der er noget der kan skabe kaos i hverdagen, så er det rod og uorden. Det skaber stress og en smule uro, at skruer, batterier og andre nips-ting flyder i skuffer og skabe. Og når vi endelig skal bruge netop det batteri, vi så den anden dag, så er det der ikke. Det kan være både frustrerende og irriterende ikke at kunne finde det, man lige går og leder efter, og der går unødvendig tid med at man roder skuffer og skabe igennem, fordi man ved det er der et sted. Lyder det bekendt? En måde at løse problemet på er med stickers.

Hold orden i skuffer og skabe

Med stickers kan du nemt holde orden i små nips-ting, som nemt forsvinder i et virvar i skuffen. Hvis man laver en kasse til batterier, en til skruer og en anden til tape og lim, kan man nemt finde netop det, man står og mangler, og skal ikke spilde hverken tid eller frustrationer på at lede. Derudover er stickers også ideelle til at holde styr på bagværk eller som etiket til den hjemmelavede æblemost. Brød og andet bagværk kan være svært at se forskel på i fryseren, og stickers kan derfor hjælpe til at adskille boller, pølsehorn og flutes og man kan nemt hive det op, man lige står og skal bruge til madpakken.

Få de rigtige skiftetøj med hjem

Et andet sted stickers er ideelle, er til at holde styr på børnenes tøj, vandflasker og andet udstyr, som nemt bliver væk i institutionen. Med stickers er det nemt at skrive navn, telefonnummer og andre relevante informationer, der sikrer, at dine barns ting kommer tilbage til jer, selvom de måske ikke lige er at finde på sin plads altid. Med selvdesignede stickers kan man også til børnenes glæde, gøre navngivningen mere interessant med små figurer og en pæn skrift.