God kost til hele familien

Det kan somme tider knibe med at spise den rette og varieret kost. Måske er tiden ikke til det eller måske I mangler inspiration til, hvad der hver aften skal kokkereres i køkkenet. Det kender de fleste til, og det kan være let at ty til det lette og usunde, når travlheden melder sig. Der er dog råd at hente, både for mennesker og dyr til en god kost.

  • Sund kost for både de tobenede og firbenede

Det gælder for alle i en familie, at det er vigtigt med sund og nærende kost. For mennesker er det en kost med blandt andet grøntsager, fibre og protein. For vores firbenede venner er kosten også vigtig, og der er forskel på hundefoder. Hundemad findes i mange variationer, og det er også af betydning, om det er en hvalp eller en gammel hund, I har i familien. Lad den sunde kost gå igennem hos alle i familien, både dyr og mennesker, og mærk forskellen for alle.

  • Let og sundt

Let og hurtigt mad er ikke ensbetydende med, at det ikke er sundt og nærende. Rugbrød en aften om ugen med et fiberrigt rugbrød og sundt pålæg kan eksempelvis være en idé til de travle dage, eller også kan madkasser være en idé, hvis hverdagene er pressede med alverdens aftaler og planer. På den måde frigiver du en del tid, som du ellers skulle have brugt på at handle og planlægge indkøbene til maden. Her får du også ofte en variereret og sund madplan, der er let at gå til, og som samtidig kan give inspiration til fremtidige retter.

  • Den varierede kost

Det er oftest mest holdbart i en sund livsstil, hvis der netop er plads til variation. Derfor skal der også være plads til, at man indimellem nyder et stykke kage eller en pose slik.