Giv dit barn en Wheely Bug i fødselsdagsgave

Tumlinger er simpelthen så skønne. De vil gerne opleve, bruge kroppen, lege og have det sjovt. De bliver ofte begejstret for alt, der er nyt, men det kan være svært at finde noget, som kan vedholde deres interesse i længere tid og ikke blot bliver kedeligt efter ti minutter. Vi lever i en tid, hvor rigtig meget af det legetøj, der er på markedet, kører på strøm og kan en masse ting, der underholder junior. Der findes dog stadig en del legetøj, der opfordrer barnet til bevægelse og leg, og som kan underholde barnet i timevis. Lad os se nærmere på den såkaldte Wheely Bug, der er eksploderet i popularitet hos børnefamilierne.

Wheely Bug – det kørende insekt på hjul, eller?

Du kender måske den gamle, klassiske plastik scooter i rød og blå farver. Wheely Bug’en er en form for alternativ til denne, men barnet kan selvfølgelig også have et helt arsenal af køretøjer! Med en Wheely Bug er der lagt op til leg, masser af leg og rollespil. Det er måske en anelse misvisende, at køretøjet kaldes for ”bug”, som betyder ”insekt”, da det ikke er alle Wheely Bugs, der forestiller insekter. Det var dog denne dyreart, de første Wheely Bugs forestillede, hvorfra navnet stammer.

En Wheely Bug kan findes med design som både søde insekter og andre nuttede dyr. Fælles for dem er, at de alle er farverige og passer perfekt ind i børnenes eventyrlige fantasiverden. Tumlingen kan rigtigt få trænet motorik og balance, uden køretøjet har tendens til at vælte, som den klassiske børnescooter kan komme til. Udformningen på Wheely Bug’en er rundt og solid, hvor den har fire drejelige små hjul, så barnet nemt kan navigere rundt med den. Den har ikke et styr, men en stang til at holde fast i foran. Det gør det nemmere for de helt små at styre den, da de ikke både skal fokusere på at dreje på et styr, holde balancen og navigere rundt.

Vælg en Wheely Bug fra Legebyen.dk

De forskellige Wheely Bugs fås i forskellige størrelser, som du også kan se inde hos Legebyen.dk. Der er stor forskel på barnets størrelse i de tidlige år, og derfor er det netop vigtigt at du vælger en Wheely Bug, der passer til dit barns størrelse. Er den for stor, kan barnet ikke nå jorden og derved skabe fremdrift, ligesom det kan være svært at sidde på den, hvis benene er bøjet helt op til armhulerne.