Find spil og lege der involverer sjov og læring til børn mellem 3-9 år

Har du et lille barn derhjemme som elsker at lege? Eller har du en niece eller nevø, som du gerne vil forkæle med sjov og leg? Så læs med her. Du kan være med til at organisere lege med de små børn du besøger, eller har. Hvis du gerne vil være med i legen er dette også muligt, og på denne måde kan I sammen hygge og lave noget socialt og lærerigt sammen. Det kan dog være svært at finde på lege, eller huske hvad man selv legede med da man var lille. Heldigvis findes der mange gode lege som du kan vise børnene, også kan I starte det derfra. For eksempel kan en leg fra 3-5 år gammel, være en simpel leg som bjørnen sover. Det er en klassisk leg, som de måske allerede kender, og hvis ikke, er det en leg, de måske kommer til at kende når de skal starte i skole. Bjørnen sover er en god lej der går ud på at en sover i midten med lukkede øjne. Når bjørnen vågner skal den prøve at fange en af de andre børn.

Lav noget kreativt med hænderne

Mange børn elsker at være kreative, og at kunne grisse sig lidt til. Dette kan være en meget kreativ og sjov måde at få børnene underholdt på. Om det er slim, maling, modellervoks, eller noget andet der involverer farver og forme, kan det være en sjov og iderig leg for dem at have, mens de hygger sig med voksne og deres venner. På denne måde kan man også sammen bygge noget via fællesskab.

Udendørs leg

Der findes også mange gode lege i haven, dette kan også være en god måde at lege på hvis man er mange. Fra 6-9 år kan man eksempelvis spille med frisbee, fodbold, rundbold etc.