Det kan I lave, når du har fri med dine børn

Som forældre gælder det om at bruge tiden fornuftigt og være sammen med sine børn, når muligheden byder sig. Hvis du har svært ved at finde på noget, I kan lave sammen, så læs med her og få gode tips. Er du på udkig efter aktiviteter i Ringkøbing eller omegn, kan du sætte kursen mod Adventure Park, for her er der nok at tage sig til for både børn og voksne.

 

Selvom det er hyggeligt at spille matador eller tage på legepladsen, kan man godt få nok af det, og da kan det være rart for alle at komme ud i luften og få rørt sig med udfordrende aktiviteter i Ringkøbing, hvor både krop og hoved skal i brug. Det er også dejligt at komme i biografen, men med fysiske aktiviteter som eksempelvis minigolf er man sammen på en anden måde, og det er lige det, det drejer sig om, når man endelig er sammen.

 

Det kan I spille

I Adventure Park kommer I ikke til at kede jer. Her kan I spille flere former for golf, nemlig adventure golf, fodboldgolf og den velkendte minigolf. Nu vil du måske spørge, hvad adventuregolf er, og her er der tale om en golfbane, der ligner en almindelig minigolfbane, men som er en bane for hele familien, og hvor man ikke behøver at være øvet eller have særligt udstyr med. 

 

I parken kan du også spille en række andre mindre spil som for eksempel skydesimulator, shuffleboard, bordfodbold, bordtennis og cornhole.

 

Åbent når det passer jer

Parken har åbent hele sommersæsonen, men med Pay&Play kan I benytte parken også i vinterhalvåret med selvbetjening. Det foregår ved at betale 100 kr. kontant eller via Mobilepay, og herefter kan spille alt det golf, I orker. Dermed er I ikke begrænset af åbningstider, hvis I ønsker at spille adventuregolf, fodboldgolf eller minigolf men kan altså tage i parken, lige når i har lyst.

 

I sommersæsonen kan I vælge at holde en lille ferie i parken, for i parkens syv dejlige ferielejligheder kan I overnatte fra to og helt op til 24 personer. Her kan I selv lave mad, og hvis I ikke har fået nok af at spille, kan I hygge jer med et spil indendørs, hvis vejret driller.

 

Der er altså nok at tage sig til i Adventure Park, og med Pay&Play er der åbent for golf, når I har tid og lyst til at være sammen på en anden måde, end I måske plejer.