Børneværelset der indbyder til både leg og ro

Der er ikke noget, der er så hyggeligt som at indrette et børneværelse. Det er for alvor noget, der kan få os i det kreative hjørne, og det handler om at finde de små detaljer, man ved, at børnene vil komme til at elske.

Det kan være den hule, man bygger under den høje seng, det kan være den lyskæde, der bliver hængt op omkring døren, eller det kan være den lænestol, der indbyder til både leg og ro.

Find inspiration til den her; https://produkttrends.dk/laenestol-til-boern/.

Til leg og fantasi

En lænestol på børneværelset kan have rigtig mange formål.

For det første kan den bruges til forskellige lege. Stolen kan nemlig i legen med dukkerne være det store kongeslot, mens den kan udgøre den skumle planet i biljagten. Den kan således være et element i det fantasifulde univers.

Den er god at bevæge sig rundt i, hoppe i og i det hele taget hygge sig i, og derfor er den ideel til en lang række forskellige lege – sådanne lege, som man ikke må lege i sofaen, hvor de voksne sidder og ser TV.

Til ro og fordybelse

Med en lænestol kan du dog også opleve det komplet modsatte af den mere vilde og fantasifulde leg.

I denne er der nemlig rum til fordybelse. Og derfor vil det blive stedet, hvor barnet trækker hen med den gode bog, som der skal læses igennem. Det vil her, hvor tabletten tages med hen, når der er brug for ro til spil, og det er i det hele taget her, hvor man kan sidde med sine kreative sysler og føle sig godt tilpas.

Hvilket barn vil ikke elske at sidde i sin helt egen lænestol med den store malebog og de flotte farver? Med perlerne på snor? Eller med bamserne på skødet, som der skal læses højt for?